top of page

Наша гречка


Гречана каша — це улюблений з самого дитинства продукт для багатьох. З давніх часів гречка — це богатирська їжа. Крім відмінних смакових властивостей гречана каша володіє цінними ефектами. Вона по праву вважається фаворитом серед каш. Цілющі властивості каші навіть складно перерахувати. Крім білка, жиру, вітамінів і мінералів гречана каша містить органічні кислоти, які підтримують здоров’я шлунка.

Гречка — ідеальна їжа для вегетаріанців. Вона містить живильний рослинний білок. Якщо часто їсти гречку, то дефіциту в білковій їжі не буде. Отже, не буде втоми, депресії і м’язової слабкості. Для вагітних жінок і людей, що страждають анемією, гречана каша прекрасне джерело заліза і фолієвої кислоти. Гречана каша повинна входити в щоденний раціон кожної вагітної жінки і маленької дитини.


Вітамінний склад гречаної каші багатий: вітаміни групи В, вітамін Е, життєво необхідний РР. Гречана каша містить такі мінерали як залізо, мідь, фосфор, кобальт. У гречці є амінокислоти і фолієва кислота. Вона багата клітковиною, має в складі складні вуглеводи, за рахунок чого гречка не занадто сильно підвищує рівень цукру в крові і дуже корисна при діабеті.


40 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page